Konli utišao Ouklend, Hoksi 1-1

Memfis Grizlisi napravili su brejk protiv Voriorsa, dok je Atlanta izjednačila na 1-1 u polufinalnim serijama NBA lige.

Izvor: }N

Sreda, 06.05.2015.

08:07

Default images
Beta/AP Photo/Ben Margot

Memfis je predvođen Majkom Konlijem pobedio Golden Stejt rezultatom 97:90, dok su posle prvog poraza na svom terenu Hoksi nadigrali Vašington sa 106:90.

Samo osam dana posle zahvata ispod oka Konli se vratio sa maskom na licu i bio najzaslužniji za brejk Grizlisa i izjednačenje u seriji na 1-1.

On je meč završio sa 22 poena, uz 3 asistencije, ali je bio jedan od najzaslužnijih što je MVP lige Stef Kari ubacio samo 19 poena (7-19 za dva, 2-11 za tri). Zek Rendolf dodao je 20 poena za Memfis, dok su Li i Mark Gasol ubacili po 15.

Sa druge strane, u redovima domaće ekipe posle Karija najbolji je bio Drejmond Grin sa dabl-dabl učinkom (14 poena i 11 skokova). Isti broj poena imao je Leandro Barbosa, jedan više od Kleja Tompsona koji je ubacio samo jednu trojku iz šest pokušaja.

Serija se sada seli u Memfis gde će biti odigrane takođe dve utakmice, a prva je na programu za četiri dana. Atlanta je posle pretrpljenog brejka uspela da izjednači na 1-1 protiv Vašingtona, najviše zahvaljujući odličnoj prvoj, ali i četvrtoj četvrtini.

Hokse je do trijumfa nosio Kerol sa 22 poena, 6 uhvaćenih lopti i 4 asistencije, a pratili su ga Horford i Milsap sa po 18 poena. Prvi je imao 6 uspešnih dodavanja, dok je Milsap zabeležio i 11 skokova.

Vizardsi nisu mogli da bez Džona Vola ponove partiju od pre nekoliko dana, iako je Ramon Sešns odigrao sasvim solidno postigavši 21 poen. Dobar je bio i Bredli Bil sa poenom manje i 7 asistencija, dok su po 15 ubacili Pirs i Porter.

U sledeće dve utakmice domaćin će biti Vašington – prva će biti odigrana u subotu uveče.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

53 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: