Pirs o sezoni u Netsima: Užasno

Bivši igrač Bruklin Netsa Pol Pirs oštro je kritikovao tim istakavši da nije bilo discipline dok je bio deo ekipe.

Izvor: AK

Sreda, 15.04.2015.

21:48

Default images
foto: Beta/AP

Pirs je zajedno sa Kevinom Garnetom stigao u Netse 2013, u tim od koga se očekivalo da se bori za titulu, ali su rezultati izostali.

"Da Kevin i ja nismo bili tamo tim bi se potpuno raspao. Mi smo ih gurali svakog dana. Bilo je užasno. Problem je bio stav momaka", rekao je Pirs.

"Nije tu bilo mnogo mladih igrača, već dosta veterana koji nisu želeli ni da igraju ni da treniraju. Kevin i ja smo morali da ih pokrećemo na svakom treningu", dodala je legenda Boston Seltiksa.

Pirsa je razočarao i plej Netsa, prva zvezda tima Deron Vilijams.

"Pre nego što sam stigao tamo, gledao sam Derona kao MVP kandidata. Ali kada sam stigao, osetio sam u jednom trenutku da on to ne želi. Jednostavno nije želeo da to bude. Mislim da je ponekad bio pod velikim pritiskom. Bio je prvi put u centru pažnje. Mediji u Juti nisu isti kao u Njujorku, a to može da utiče na neke ljude. Mislim da je njega poremetilo", rekao je Pirs.

Druga zvezda od koje je zavisila igra Netsa bio je Džo Džonson.

"Džo je tih. On ne želi previše pažnje. Ne priča mnogo. Bilo je tu i dosta momaka sa epizodnom ulogom. KG i ja smo ih gledali kao ključne igrače koji će da pokrenu tim, jer smo bili iskusni. Ali se završilo tako što smo mi gurali njih", zaključio je Pirs.

On je u međuvremenu prešao u Vašington, dok se Garnet vratio u Minesotu.

Netsi će verovatno propustiti plej-of ove sezone, meč pre kraja regularnog dela imaju pobedu manje od osmoplasirane Indijane. S druge strane, Pirsovu Vizardsi su peti na Istoku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: