Turčin sa 34p srušio Indijanu

Protekle noći odigrana je samo jedna utakmica u NBA ligi, Milvoki Baksi savladali su direktnog konkurenta za plej-of Indijana Pejserse 111:107.

Izvor: AK

Petak, 27.03.2015.

08:03

Default images
foto: Beta/AP

Baksi su već posle prvog perioda imali 19 poena prednosti, u nastavku su stigli do +23, ali je Džordž Hil sa 15 poena u poslednjoj četvrtini vratio goste u egal.

Sekund pre kraja imao je šut za tri poena koji je mogao Pejsersima da donese produžetke, lopta je "poljubila" svaki deo obruča, ali nije prošla kroz mrežicu.

"Bio je to verovatno najbolji šut na utakmici, ali lopta nije ušla", rekao je razočarani Hil.

Bakse je do druge uzastopne pobede, posle šest porazaa u nizu, nosio Turčin Ersan Iljasova, on je ostvario rekord karijere sa 34 poena (12/14 iz igre), pogodivši pet od šest šuteva za tri.

Pratili su ga Kris Midlton sa 17 poena, Janis Andedokumpo sa 16, dok je Majkl Karter-Vilijams ubacio 13 uz 8 asistencija, 5 skokova i 4 ukradene lopte.

Najefikasniji u Pejsersima bio je Si Džej Majls je ubacio 26 poena (7/14), 24 je ubacio Hil (6/10 za tri) uz 5 asistencija, dok je 23 dodao Si Džej Votson uz po 7 skokova i asistencija.

Baksi su se sa ove dve pobede vratili u ritam i čvrsto drže šesto mesto na Istoku, sa tri pobede više od sedmoplasiranog Majamija, dok Indijana zaostaje pola pobede za osmim Bostonom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: