Rouz se vraća za plej-of?

Plejmejker Čikago Bulsa Derik Rouz veruje da će biti spreman za igru u NBA plej-ofu od sredine aprila.

Izvor: AK

Sreda, 25.03.2015.

18:04

Default images
foto: Beta/AP

Rouz je u februaru operisao desno koleno što mu je treća velika povreda u poslednje tri sezone.

Iako se očekivalo da je završio nastup za ovu, on ne oseća bol u kolenu pa očekuje brz povratak na parket.

"To je plan, ali ko zna. Kada budem spreman za igru vraćam se. Ne osećam nikakav bol, što je dobar znak. Nema ni oticanja, pa je sada sve podređeno povratku na teren. Osećam se dobro, radim prave stvari, mislim pozitivno što sam dugo radio tokom oporavka", rekao je Rouz.

Do početka plej-ofa Bulsima je ostalo samo deset utakmica, pa je pitanje da li će Rouz uopšte moći da se potpuno spremi za mečeve velikog intenziteta.

"Mislim da sam dovoljno dobar da budem spreman za igru. Strpljiv sam, radim sve što bi trebalo da se radi. Sve ostalo je van moje kontrole", rekao je Rouz.

Njegov saigrač Pau Gasol se nada da će Rouz uspeti da odigra 4-5 utakmica pre plej-ofa, jer bez toga bi mu bilo znatno teže da bude pravi u doigravanju.

Čikago je trenutno treći na Istoku, obezbedio je mesto u plej-ofu, ali se bori sa Torontom i Vašingtonom za prednost domaćeg terena bar u prvoj rundi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: