Na Zapadu ništa novo

Rasel Vestbruk nastavlja da dominira u NBA ligi, protekle noći zabeležio je deseti tripl-dabl u sezoni.

Izvor: AK

Ponedeljak, 23.03.2015.

14:55

Default images
foto: Beta/AP

Ovaj put nije bio preterano efikasan, ali je sa 12 poena, 10 skokova i čak 17 asistencija predvodio Oklahoma Siti Tander do pobede nad Majamijem 93:75.

Vestbruk je drugi meč u nizu ostvario tripl-dabl, osmi na poslednjih 13 utakmica, što su u NBA istoriji do sada uradili još samo Majdl Džordan, Oskar Robertson i Vilt Čemberlen.

Osim kontrole napada, Vestbruk je bio sjajan i u odbrani, pomogao je saigračima da zatvore Dvejna Vejda nakon što je "Fleš" pogodio četiri šuta u nizu, te ga ograničili na još samo dva koša do kraja i ukupno 12 poena (6/15 iz igre).

"Samo sam se trudio da mu otežak posao. Rano je ušao u seriju, ali smo kao tim odradili dobar posao i terali ga na teške šuteve", rekao je Vestbruk.

Tander prvi put od decembra nije ubacio 100 poena na nekom meču, ali je delovao impresivno protiv tima s Floride, pre svaga u odbrani.

Oklahoma Siti je sve bliža plej-of mestu, i dalje je osma sa skorom 40-30, sa dve pobede više od Finiks Sansa, a tri od Nju Orleans Pelikansa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: