Trade deadline: Šta smo naučili?

Iza nas je jedan od aktivnijih trejd perioda u NBA ligi, a centru pažnje bilo je "tankovanja" Siksersa, jačanje redova Hita i povratak KG na "mesto zločina".

Izvor: B92

Petak, 20.02.2015.

20:37

Default images
foto: Beta/AP

Ovo je bila poslednja prilika da se iz tima oteraju nezadovoljni i igrači sa "teškim" ugovorima, ali glavna meta su bili oni kojima na kraju sezone ističe ugovor.

Poslednjeg dana roka za trejdove bilo je očekivanih poteza, ali i nekih dogovora o kojima niko nije govorio.

Ali, kada se podvuče crta, ostaje da se prizna da dobar generalni menadžer retko greši, dok će nekim dobri rezultati nastaviti da izmiču iz ruke, sve dok se u menadžmentu nešto ne promeni.

U centru pažnje poslednjeg dana za trejdove bili su Filadelfija 76ersi, Finiks Sansi, Denver Nagetsi, Hjuston Rokitsi, Oklahoma Siti Tander i Kevin Garnet.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: