Durant propušta i derbi sa Sparsima

Najbolji igrač Oklahoma Siti Tandera Kevin Durent propustiće božićni spektakl protiv šampiona San Antonio Sparsa.

Izvor: AK

Četvrtak, 25.12.2014.

11:33

Default images

Durent, koji ove sezone prosečno beleži 22,4 poena uz 5 skokova i 3,6 asistencija, propustiće četvrtu uzastopnu utakmicu.

Sjajni krilni igrač ima problema sa skočnim zglobom, a prethodno je propustio 17 utakmica zbog preloma u desnom stopalu. Aktuelnu povredu je "zaradio" pre sedam dana kada je stao na stopalo igrača Golden Stejta.

Tander zbog povreda Durenta i Rasela Vestbruka ima mnogo slabiji skor ove sezone nego prethodnih, dobio je samo 13 od 29 utakmica, a s "Durantulom" na parketu ima učinak 7-2.

Duel Tandera i Sparsa je jedan od pet božićnih derbi mečeva, u preostalim igraju Majami – Klivlend, Čikago – L.A. Lejkers, L.A. Klipers – Golden Stejt i NY Niks – Vašington.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: