Vestbruk igra protiv Niksa, KD ne

Prema rečima trenera Oklahoma Siti Tandera Rasel Vestbruk naći će se u sastavu ekipe za meč protiv Njujork Niksa u Medison Skver Gardenu naredne noći.

Izvor:

Petak, 28.11.2014.

19:51

Default images

Vestbruk je zaradio frakturu kosti desne šake prilikom skoka u drugoj četvrtini utakmice sa Los Anđeles Klipersima pretposlednjeg dana oktobra.

Trener Tandera otkrio je na konferenciji da je sjajni plej odradio jutarnji šuterski trening, da se oseća dobro, iako oko šake i dalje nosi neku vrstu zaštite.

On je na prve dve utakmice sezone prosečno zabeležio 20 poena, pet skokova i dva skoka, a menjao ga je Redži Džekson.

Povratak jednog od najboljih plejeva lige svakako će puno značiti ekipi iz Oklahome, koja i dalje ne može da računa na povređenog Kevina Durenta, jer Tanderi posle 16 mečeva imaju samo četiri trijumfa na svom kontu.

MVP lige prošle sezone takođe je počeo s treninzima, postajala je mogućnost i da i on zaigra u MSC, ali se njegov povratak ipak očekuje u narednih sedam dana.

Durent se povredio još u pred sezoni, kada je slomio kost u stopalu, a planirano vreme oporavka posle operacije bilo je od šest do osam nedelja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: