Džejms: Nekad lopta tako ode

LeBron Džejms bio je tragičar velikog derbija lige između njegovog Klivlenda i šampiona San Antonija, izgubivši loptu devet sekundi pre kraja meča.

Izvor: AK

Četvrtak, 20.11.2014.

15:13

Default images

Džejms je poveo poslednji napad Kavalirsa u kojem je košem mogao da donese produžetak ili pobedu, ali se spetljao na sredini terena i izgubio loptu.

"Krenuo sam da je probacim iza leđa i izgubio je. Lopta ode tako ponekad. Mrzim da izgubim, ali sam zadovoljan napretkom koji smo pokazali", rekao je Džejms.

San Antonio je deseti put u nizu nadigral Klivlend, Sparsi su slavili 92:90, a Džejmsovu grešku je iskoristio da uzme loptu Manu Đinobili, koji je prethodno ispao na driblingu rivala.

"Pokušao sam da ga nateram da promeni pravac kretanja. Tada sam planirao da ga jurim. Mislim da sam napravio pogrešan potez, trebalo je da trčim unazad. Nije tako lako, on je brz, on je neverovatan. Ja sam samo bio tu", rekao je Đinobili.

Džejms je meč završio sa samo 15 poena, promašio je 11 od 17 šuteva, a najzaslužniji za to bio je MVP prošlosezonskog finala Kavaj Leonard. Džejms je pogodio samo tri od 11 šuteva kada ga je on čuvao i izgubio tri od pet lopti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: