Hauard pod istragom, tukao dete

Samo dva dana pošto je oslobođen optužbi za zlostavljanje deteta, tužilaštvo u Džordžiji je pokrenulo novu istragu protiv Dvajta Hauarda.

Izvor: B92

Sreda, 19.11.2014.

19:55

Default images

Prema izveštajima američkih medija, iako se činilo da je slučaj na Floridi zatvoren, policija u okrugu Kob je dobila zahtev da pokrene od istragu od Centra za decu i porodicu na Floridi o incidentu koji se desio 1. oktobra.

Košarkaš Hjuston Rokitsa je tada navodno više puta metalnim delom kaiša udario svog sedmogodišnjeg sina.

Policija je istražila slučaj, ali prvobitno nije našla nikakve dokaze protiv Hauarda. Međutim, u poslednjih 48 sati pojavile su se nove informacije, zbog kojih je slučaj ponovo pokrenut, saopštilo je tužilaštvo.

Za sada nije bilo nikakvih detalja oko toga kakav je slučaj protiv Hauarda, a policija okruga Kob je pozvana da ga istraži jer se incident dogodio tamo.

Svesni smo optužbi protiv Dvajta Hauarda i trenutno smo u procesu sakupljanja svih činjenica”, rekao je izvršni potpredsednik zadužen za komunikacije u NBA ligi Majk Bas.

Rokitsi su odbili da komentarišu slučaj, dok se Hauard takođe nije oglašavao.

Hauard je rodom iz Atlante, a tokom karijere je igrao za Orlando Medžik, Los Anđeles Lejkerse i Hjuston Rokitse.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: