Neverovatan koš za pobedu Memfisa

Memfis Grizlisi savladali su Sakramento Kingse košem u poslednjoj sekundi, a junak Kortni Li je na neverovatan način pogodio koš.

Izvor: AK

Petak, 14.11.2014.

11:25

Default images

Do kraja meča bilo je preostalo 0,3 sekundi, Vins Karter je izvodio aut sa strane, a Li je uspeo da se iskrade čuvarima prilikom preuzimanja i ostane sam u reketu kada je dobio loptu.

Bio je okrenut košu u tom trenutku, ali je uradio nešto skoro nemoguće, u skoku je uhvatio loptu i uspeo da je preko glave uz pomoć table probaci kroz obruč za veliko slavlje u FedEx Forumu.

Memfis je sjavio 111:110, a u osamoj pobedi u devet mečeva istakli su se Majk Konli sa 22 poena i 11 asistencija, te Mark Gasol sa 20 poena i 7 skokova. Junak Li meč je završio sa 16 poena.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusi pogodili francusku Legiju stranaca?

Ruske oružane snage su pogodile lokaciju francuskih plaćenika u Slavjansku, koju kontrolišu Oružane snage Ukrajine, rekao je za RIA Novosti koordinator Nikolajevskog okruga Sergej Lebedev, pozivajući se na kolege.

9:52

15.4.2024.

1 d

Podeli: