Povratak legendarnog Reptora

Navijači u NBA ligi u noći između petka i subote imali su prilike ponovo da vide po mnogima najlepši dres u istoriji najjačeg košarkaškog takmičenja.

Izvor: ÐN

Subota, 08.11.2014.

15:27

Default images

Toronto Reptorsi nosili su svoje ljubičaste dresove sa slikom dinosaurusa na prednjoj strani, prvi put od 4. maja 1999. godine.

Legendarna oprema Reptorsima je očigledno donela sreću, pošto su razbili Vašington Vizardse rezultatom 103:84.

Tim iz Kanade odlučio je da nosi stare dresove zbog proslave 20 godina od osnivanja franšize, a ovo je bila prva utakmica od najavljenih sedam u okviru jubileja.

Svi navijači koji su u petak bili prisutni u ’Er-Kanada areni’ dobili su specijalnu majicu na kojoj su bila ispisana imena svih igrača u klupskoj istoriji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

20 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: