Vejd: LeBron i ja smo prijatelji

Odlazak LeBrona Džejmsa iz Majamija nije pokvario njegov odnos sa Dvejnom Vejdom, ističe kapiten Hita.

Izvor: AK

Subota, 04.10.2014.

17:23

Default images

Džejms je posle četiri godine na Floridi, dve titule i četiri finala, odlučio da uništi 'veliku trojku' (Džejms, Vejd, Boš) i vrati se u Klivlend Kavalirse.

"Kada bi otišao u Klivlend, išli bi u bioskop. Kada bi on došao ovde, družili bi se isto. Kada smo na parketu, tada smo rivali. Takmičiće mo se dok možemo da hodamo, ali smo posle utakmice prijatelji. To je više od košarke", rekao je Vejd o odnosu sa Džejmsom.

Vejd ulazi u 12. sezonu u dresu Majamija. U Hit su stigla nova lica, ali je cilj i dalje isti, plej-of.

"Igrali smo finale četiri godine u nizu i to je sve što smo želeli. Ali ponekad tokom tog puta nije bilo zabavno. Mislim da je sada vreme kada želim da uživam u igri. Kada si tako uspešan, kada osvojiš tri titule, potreban ti je novi razlog za igru. Ja želim da budem sposoban da pomognem saigračima i uživam", rekao je Vejd.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Podeli: