Riki Rubio ide u L.A. ili NY?

Španski košarkaš Riki Rubio mogao bi da sledeće sezone igra za Los Anđeles Lejkerse ili Njujork Nikse, prenose američki mediji.

Izvor: AK

Četvrtak, 25.09.2014.

11:22

Default images

Minesota Timbervulvsi su želeli da dovedu Erika Bledsoa, koji ipak potpisao petogodišnji ugovor sa Finiksom, pa je pitanje da li će dozvoliti da ostanu bez startnog plejmejkera.

Vulvsi imaju rok do 31. okobra da produže ugovor sa Špancem, njemu se ne sviđaju ponuđeni uslovi, pa mediji u SAD spekulišu da je bliži odlasku.

Rubiov agent navodno od Vulvsa traži četvorogodišnji ugovor vredan 42 miliona dolara, a taj novac bi mogli da plate Lejkersi i Niksi sledećeg leta, kada Španac postane ograničen slobodan agent.

Sjajni plejmejker je imao dosta problema sa povredama tokom prve dve sezone u NBA ligi, al je prošle odigrao svih 82 meča u regularnom delu i prosečno beležio 9,5 poena, 8,6 asistencija, 4,2 skokova i 2,3 ukradenih lopti po utakmicu.

Rubio je 2009. godine bio 5. pik na NBA draftu od strane Minesote. Prethodno je igrao za Huventud i Barselonu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: