Kavsi dva meseca jure Mozgova

Klivlend Kavalirsi traži dobru podršku za Kevina Lava u reketu, najavljen je povratak veterana Židrunasa Ilgauskasa, ali bi glavno pojačanje mogao da bude Rus.

Izvor: B92

Utorak, 26.08.2014.

20:13

Default images

Tim iz Ohaja pokušava da dovede centra Denver Nagetsa Timofeja Mozgova, ali ekipa iz Kolorada je odbila već nekoliko ponuda.

Mozgov iza sebe ima pet sezona u NBA ligi, počeo je u Njujork Niksima, a poslednje četiri je član Nagetsa. U prethodnoj je prosečno beležio rekorde karijere od 9,4 poena i 6,4 skokova po meču, uz 1,2 blokada.

Kako prenose američki mediji, Kavsi već dva meseca pokušavaju da dogovore trejd, ali nikako ne uspevaju.

Rezervna opcija bi mogao da bude jedan drugi Evropljanin, Grk iz Memfis Grizlisa Kostas Kufos.

Kavalirsi su tokom leta vratili najboljeg igrača današnjice LeBrona Džejmsa, te doveli Šona Meriona, Brendana Hejvuda i Džejmsa Džonsa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

13 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

21 h

Podeli: