Toronto kažnjen zbog repera Drejka

Ekipa Toronto Reptorsa novčano je kažnjena zbog komentara koji je reper Drejk, timski ambasador, izrekao o potencijalnom dolasku Kevina Durenta u klub.

Izvor: MLN

Utorak, 12.08.2014.

12:06

Default images

On je pokušao da navede publiku na svom koncertu da ubedi prošlosezonskog osvajača MVP nagrade da se preseli u kanadski tim.

Drejk se tokom godina deklarisao kao navijač različitih timova iz najjače košarkaške lige na svetu, ali sada je kao zvanični ambasador Toronta napravio propust protumačen kao nedozvoljen pokušaj regrutovanja igrača.

"Znam da je KD večeras sa nama, hajde da mu pokažemo kako bi bilo da igra u Torontu. Želim da vas čujem", obratio se Drejk navijačima Reptorsa na svom koncertu.

Njegovi poslodavci će zbog kršenja pravila morati da uplate 25 hiljada dolara na račun NBA.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: