KD: Lebronov šmekerski povratak

Najkorisniji igrač NBA lige prošle sezone Kevin Durent izjavio je da je povratak LeBrona Džejmsa u Klivlend šmekerski potez.

Izvor: FK

Sreda, 30.07.2014.

16:30

Default images

Džejms se posle četiri godine u Majamiju vratio u tim Kavalirsa, u kojem je počeo NBA karijeru 2004. godine.

Lebron je rođen u Ohaju, u Ekronu, tamo je išao i u srednju školu, iz koje je direktno otišao u NBA, jer su tadašnji propisi to dozvoljavali.

"To je odličan potez, zanimljivo je videti da na nečiji prelazak nije uticala samo košarka, u njegovom slučaju uticao je kraj iz kog dolazi, Severoistočni Ohajo.Takođe je mislio i o klincima odande koji igraju basket i koliki uticaj može da ostavi na njih. Mnogi igrači budu pod udarom medija kada naprave odluku koja je najbolja za njih. On je jedan od igrača koji je to uradio, i to mora da se poštuje“, naveo je Durent.

KD je kontaktirao Džejmsa, čestitao mu na odluci, rekao mu da je srećan zbog njega i da jedva čeka da ga vidi u dresu Klivlenda.

"Nešto slično bi moglo da se desi i meni, kada mi za dve godine istekne ugovor sa Oklahomom, voleo bih da odem u Vašington jer mi je to rodni grad, gde će porodica da me bodri“, izjavio je Durent.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: