Lin u LAL, Hjuston čeka Boša

U želji da obezbede što više prostora u seleri kepu za Krisa Boša, Hjuston Roketsi su trejdovali Džeremija Lina u Los Anđeles Lejkerse.

Izvor: SV

Petak, 11.07.2014.

22:52

Default images

Plejmejker koji je pravo niotkuda eksplodirao u dresu Njujorka pre dve godine nije pokazao ni delić talenta u Hjustonu, ali će sada imati priliku u Kaliforniji.

U suprotnom smeru će otići prava na nekoliko pikova budućih draftova, ali glavni dobitak Roketsa je prostor za maksimalnu ponudu Krisu Bošu.

Posle odluke Lebrona Džejmsa da se vrati u Klivlend, krilni centar Majamija je najavio sličan scenario, ali bi on ponovo u situaciju da bude deo neke velike trojke, s obzirom da su u Hjustonu Džejms Harden i Dvajt Hauard.

Ipak, Boš bi želeo da dobije maksimalni ugovor od 88 miliona dolara za četiri godine, a trejdovanjem Lina i oslobađanjem njegove predviđene plate za sledeću sezonu (15 miliona), sve se otvara za situaciju da Hjuston konačno reši problem sa pozicijom krilnog centra, koju je prošle sezone pokrivao Turčin Omer Ašik.

Sa druge strane, Lejkersi dobijaju plejmejkera koji bi mogao da bude u top formi čitave sezone, za razliku od situacija sa veteranom Stivom Nešom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: