Klivlendu najveće šanse za titulu

Najavljeni povratak Lebrona Džejmsa u Klivlend je ekipu Kavalirsa ekspresno doveo na vrh liste mogućih osvajača titule u NBA ligi za sledeću sezonu.

Izvor: SV

Petak, 11.07.2014.

18:46

Default images

Ukoliko uložite jedan dolar na ekipu koja će u svom sastavu tako imati čak četiri prva pika na draftovima kladionica će vam isplatiti pet.

Branioci titule, San Antonio Sparsi su skliznuli na drugo mesto sa kvotom 1/6, a slede Oklahoma (1/7), Čikago (1/8), Hjustom (1/9), dok je Majami pao na deobu 18. mesta sa Memfisom i Nju Orleansom sa kvotom 1/51.

Džejms je posle dugog iščekivanja odlučio da se vrati u tim koji ga je 2003. godine izabrao sa prve draft pozicije, pošto je prethodno izašao iz ugovora sa Majamijem.

Jedan od najdominantnijih košarkaša današnjice će se na taj način pridružiti njegovom projektovanom nasledniju Endruu Viginsu, ovogodišnjem prvom piku, Kajriju Irvingu i Entoniju Benetu, koji bi trebalo da bude daleko spremniji nego na početku svoje NBA karijere.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: