Kid i zvanično preuzeo Bakse

Dosadašnji trener Bruklina Džejson Kid sledeće sezone će sedeti na klupi Milvokija, koji je prethodno napustio trener Leri Dru.

Izvor: SV

Utorak, 01.07.2014.

16:18

Default images

Dogovor između dva kluba je postignut pošto su Baksi Netsima prosledili dva pika druge runde drafta narednih godina.

Kid će biti 14. trener u istoriji franšize, a u svojoj debitantskoj trenerskoj sezoni u Netsima zabeležio je skor od 44-38, a u dva navrata je dobijao priznanja za trenera meseca na Istoku.

Nekadašnjeg Ol-star plejmejkera će u Milvokiju sačekati veliki posao, ekipa je prošlu sezonu završila na poslednjem mestu konferencije sa svega 15 pobeda i 67 poraza.

Za sada je godina dobro počela za Bakse, sa druge draft pozicije su pokupili Džabarija Parkera, koji uz Janisa Adetokumboa, Brendona Najta i Džona Hensona čini dobar zalog za budućnost.

U ekipi će i sledeće sezone biti Miroslav Raduljica, koji se našao na skraćenom spisku selektora Aleksandra Đorđevića za Mundobasket u Brazilu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: