Karmelo raskida sa Niksima

Karmelo Entoni će u toku dana obavestiti Njujork Nikse da želi da raskine ugovor sa njima godinu dana pre isteka i postane slobodan agent.

Izvor: JT

Ponedeljak, 23.06.2014.

16:10

Default images

Entoni ima rok do ponedeljka da odluči da li će prihvatiti ili odbiti ugovor na 23,5 miliona dolara za sezonu 2014/15.

Međutim, kao što se očekivalo, američki mediji su objavili da Entoni napušta Nikse i da želi da iskoristi priliku da se kao slobodan agent pridruži Čikago Bulsima ili Hjuston Rokitsima.

Niksi mogu da ponude 30-godišnjem Entoniju najviše novca, petogodišnji ugovor vredan 125 miliona dolara, ali on želi da ode među Bulse ili Rokitse, koji bi sledeće godine mogli da se bore za titulu.

I Bulsi i Rokitsi moraju da se oslobode određenog broja igrača da bi mogli da priušte Entonija za četvorogodišnji ugovor vredan 90 miliona dolara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

38 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: