Blat: Čeka nas težak posao

Kao osvajač Evrolige Dejvid Blat stiže na klupu Klivlend Kavalirsa, čime je postao prvi trener koji je iz Evrope otišao u NBA ligu.

Izvor: SV

Subota, 21.06.2014.

10:49

Default images

Američki stručnjak sa izraelskim pasošem je imenovan za novog trenera Kavalirsa, na čijoj klupi će zameniti Majka Brauna.

“Ne mogu da budem uzbuđeniji u ovom trenutku, kada dobijam priliku da dođem u Klivlend i predvodim Kavalirse kao prvi trener. Posle dugih pregovora uveren sam da ću se dobro snaći u poslu i da ću iskoristiti potencijal tima“, rekao je Blat.

Interesovanje za jednog od najboljih stručnjaka u istoriji Evrolige pokazao je i tim Golden Stejt Voriorsa, ponudivši mu mesto pomoćnika Stiva Kera, ali se Blat ipak odlučio za samostalni posao.

“Očekuje nas težak rad kako bismo opravdali očekivanja, koja nisu mala. Zahvaljujem se upravi Kavalirsa na podršci i veri u mene. Ovo je dan pun ponosa za mene, ali nadam se da će biti samo jedan u nizu. Znam da je Klivlend grad sporta i koliko navijača imaju Kavsi, to me je još više ubedilo da dođem ovde i motivisalo da pomognem timu da ostvari najviše ciljeve“, zaključio je Blat.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: