Perkins Durentu: Idi u teretanu

Centar Oklahome Kendrik Perkins posavetovao je svog saigrača Kevina Durenta da se u budućnosti više posveti radu u teretani.

Izvor: SV

Četvrtak, 19.06.2014.

17:28

Default images

Snažni, ali ne i toliko korisni igrač istakao je da bi dodatak mišićne mase najboljem igraču regularne sezone NBA lige doneo mnogo bolje rezultate.

“Osećam da on može da bude snažniji, mislim da bi mu to pomoglo, rekao sam mu da su mnogi veliki igrači ove igre poput Džordana, Kobija, Lebrona postali bolji kada su dodali koji kilogram mišića“, smatra Perkins.

Tačno je da Durent izgleda pomalo neuhranjeno, ali je to ključ njegove ofanzivne igre, zahvaljujući brzini i vitkosti u stanju je da se “provuče“ napravi velike probleme protivničkim odbranama.

Igra u defanzivi je stvar na koju se verovatno odnosila Perkinsova izjava.

Bilo je perioda utakmica u kojima se činilo da je on veoma umoran... Mislim da bi taj problem rešio ukoliko provede više vremena u teretani. Na taj način bi njegovo telo bilo spremno za sve izazove“, zaključio je Perkins.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: