Kobi ne želi Dankanu još titula

Iako je na odmoru i uživa u čarima Svetskog prvenstva u fudbalu, Kobi Brajant je našao vremena da prokomentariše Tima Dankana.

Izvor: SV

Sreda, 18.06.2014.

22:15

Default images

Košarkaš Los Anđeles Lejkersa je istakao da ne bi bio srećan ukoliko bi igrač San Antonija osvojio šesti šampionski prsten sledeće sezone.

“Ako me pitate da li je to za mene u redu, reći ću vam otvoreno, nije... Nisam siguran da bih se dobro osećao“, rekao je Brajant.

Dankan je sa Sparsima u nedavnom finalu pobedio Majami Hit i stigao do pete titule šampiona NBA lige, a ukoliko odlučio da ne završi karijeru, sledeće sezone će imati priliku da prestigne Brajanta po broju trofeja.

“Mamba“ je celu karijeru proveo u Lejkersima, osvojio je pet trofeja, a verovatno je da će ostati na tom broju, s obzirom da polako ulazi u pozne igračke godine, a da tim Lejkersa ni izbliza ne izgleda kao da je u stanju da se bori za titulu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: