Novicki: Karmelo, dođo u Dalas

Košarkaš Dalas Maveriksa Dirk Novicki javno je objavio da bi Teksašani voleli da u svojim redovima vide Karmela Entonija.

Izvor: JT

Ponedeljak, 16.06.2014.

10:55

Default images

Entoni ima ugovor na još godinu dana sa Njujork Niksima, ali se očekuje da će ga se odreći i pokušati da nađe angažman kao slobodni agent.

Poslednjih dana spekulisalo se da bi mogao da završi u Majami Hitu, ali se broj klubova zainteresovanih za njega povećava.

Ako bi Karmelo želeo da dođe kod nas, mi bismo voleli da ga vidimo u timu”, rekao je Novicki.

Kako prenosi ESPN, na listi Entonijevih želja nalaze se upravo Maveriksi, Čikago Bulsi i Hjuston Rokitsi.

Mislim da sam u prethodnih 16 godina pokazao da mogu da igram sa svima, tako da Karmelo ne bi bio problem”, istakao je Novicki, “Jedina teška sezona koju smo imali je kada su tu bili i Džejmison i Voker, pošto smo bili isti tip igrača. Prilagodiću se, šta god da treba, da bi tim pobedio”.

Očekuje se da Maveriksi imaju dovoljno novca da Entoniju ponude maksimalni ugovor već ovog leta. Ukoliko potpiše novi ugovor sa Niksima, Entoni će u najboljem slučaju dobiti 129 miliona dolara za pet godina. Ako pređe u neki drugi tim, može da potpiše ugovor na četiri godine za 96 miliona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: