LBJ: Pričajte šta hoćete, vraćam se

Lebron Džejms je imao velike probleme sa grčevima u prvoj utakmici finala, ali najavljuje da će biti spreman za nastavak serije.

Izvor: SV

Petak, 06.06.2014.

22:01

Default images

Majami je poražen od San Antonija na startu finala rezultatom 110:95, a najbolji igrač Hita je propustio dobar deo poslednje deonice.

“Osećam kao da me je telo izdalo u prvoj utakmici, bio sam veoma ljut zato što sam ostavio svoje saigrače, ali bez brige, pričajte šta hoćete, ja se ne krijem i u nedelju ću biti na terenu“, rekao je Džejms.

Lider ekipe koja juri treću uzastopnu titulu je “podlegao“ atmosferi u hali u San Antoniju, u kojoj je u jednom trenutku temperatura bila i 32 stepena.

Ono su bili ekstremno teški uslovi za igru, nikad nisam igrao utakmicu u toliko toploj hali. Nisam mogao da spavam, primio sam dve doze infuzije“, zaključio je Džejms.

Druga utakmica finalne serije na programu je u noći između nedelje i ponedeljka, od 2.00, takođe u San Antoniju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: