Brajant: Ljubomoran sam na Dankana

Jedan od najboljih igrača današnjice, petostruki NBA šampion Kobi Brajant ljubomoran je na veterana San Antonio Sparsa Tima Dankana.

Izvor: AK

Subota, 31.05.2014.

16:45

Default images

Dankan ima jednu titulu manje od Brajanta, i uz njega je jedan od najdominantnijih igrača u poslednjih 15-ak godina.

Ljubomoran sam na Tima Dankana. Imao je priliku da tokom karijere sarađuje samo s jednim fantastičnim trenerom", rekao je Brajnt za ESPN.

Dankan je u NBA došao 1997. godine kada su ga kao prvog pika na draftu izabrali upravo San Antonio Sparsi, koje je godinu dana ranije preuzeo Greg Popovič.

S druge strane, Brajant je u međuvremenu u Los Anđeles Lejkersima promenio čak devet trenera. Počeo je sa Delom Harisom, potom radio sa Bilom Bertkom, Kurtom Rambisom, pa Filom Džeksonom u dva mandata, Rudijem Tomjanovićem, Frenkom Hamblenom, pa Majkom Braunom, Bernijem Bikersaftom i na kraju sa Majkom D'Entonijem.

Brajan je propustio kompletnu prethodnu sezonu, prvo zbog povrede Ahilove tetive, a onda kolena, a neposredno pred početak iste potpisao je dvogodišnji ugovor za 48 miliona dolara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: