Boš: Prsten uvek bitniji od slave

Krilni centar Majamija Kris Boš rekao je da je rastao želeći da postane najveća zvezda košarke, ali da danas uopšte ne žali što nije tako.

Izvor: MLN

Sreda, 28.05.2014.

19:39

Default images

On je izjavio da mu je najveći idol u mladosti bio Majkl Džordan, kao i da je sanjao da bude igrač koji će sam nositi tim i rešavati utakmice, ali da osvajanje titule nadmašuje sve.

Boš je u Majamiju često u senci Lebrona Džejmsa i Dvejna Vejda, ali je njegov doprinos u ključnim trenucima velikih utakmica neizmerljiv, što znaju da cene svi njegovi saigrači.

"Vi novinari uvek mene zaustavite kada treba da napišete izjavu, ali verujte mi, Kris Boš je čovek kod koga treba otići. Ja mu pred svaku utakmicu kažem da će odigrati odlično i on to uradi. Sve pobede protiv Indijane u finalu Istočne konferencije počele su serijom njegovih poena, pišite o tome", rekao je Boš povodom niza uspeha Hita u plej-ofu Džejms.

Sam Boš nahvalio je svoju ekipu i timski duh u njoj:

"Kada sam bio mali, želeo sam da budem kao Džordan. Međutim, igrati sa ovim momcima je još bolje, ne mogu da vam opišem taj osećaj. Trudim se da radim na svojoj igri, ali oni su glavni izvor mog samopouzdanja. Neka su popularniji od mene, ništa ne može da zameni osvajanje trofeja", rekao je Boš, koji i dalje drži rekord najboljeg strelca Toronta u istoriji.

Boš u dosadašnjem toku plej-ofa prosečno beleži 14 poena i pet skokova po utakmici.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: