Vogel: Pejsersi su uzdrmani

Trener Indijane Frenk Vogel priznao je da je njegov tim uzdrman zbog tri doživljena poraza u nizu protiv Majamija.

Izvor: MLN

Sreda, 28.05.2014.

17:46

Default images

Indijana se nalazi u teškoj poziciji i moraće da ostvari pobedu u svakoj utakmici do kraja serije ukoliko želi da prođe dalje, s obzirom da je trenutno 3-1 za Majami.

Vogel je dodao da je atmosfera u svlačionici na nezavidnom nivou nakon ispada Lensa Stivensona i komentara Pola Džordža i Dejvida Vesta o suđenju tokom finala Istočne konferencije NBA.

"Lensovi komentari kako je Lebron Džejms slabić, njegovo ponašanje na terenu, kao i nervoza Džordža i Vesta na terenu, sve je to uticalo na rušenje harmonije ekipe. Oni su nosioci igre, moraju da misle samo na ono na šta mogu da utiču - na procente šuta, smanjivanje broja izgubljenih lopti. Sve ostalo nema smisla. Ako hoćemo da budemo šampioni, moramo da naučimo te stvari. U poslednje dve godine smo u svakoj plej-of seriji beležili barem jednu pobedu i znam da ponovo možemo da se izvučemo ukoliko pokušamo", ravnodušno je izjavio Vogel za NBA.com.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: