Bojkot igrača ako Sterling ostane?

Bivši NBA igrač, a potpredsednik asocijacije igrača Rodžer Mejson rekao je da LeBron Džejms neće igrati sledeće sezone ako Sterling ostane vlasnik LA Klipersa.

Izvor: AK

Sreda, 14.05.2014.

10:44

Default images

Sterling je pre nekoliko nedelja snimljen kako vređa Afro-amerikance, zbog čega ga je liga doživotno suspendovala, a možda će ga prisiliti i da proda klub.

"Bio sam u svlačionici Majami Hita pre tri-četiri dana. LeBron i ja smo razgovarali o Sterlingu, neće igrati ako on ostane vlasnik kluba", rekao je Mejson.

Sterling je nakon nekoliko nedelja ćutanja konačno progovorio i u intervjuu za CNN zatražio oprost istakavši da nije rasista i da je napravio jednu jedinu grešku, da bi potom napao NBA legendu Medžika Džonsona koji ga je prvi kritikovao.

"Ako se njegov slučaj ne reši do početka sezone, ne vidim kako ćemo da igramo. Imamo igrače predstavnike, članove izvršnih odbora. Svi lideri timova pričaju isto, ako ovaj čovek i dalje bude tu, nećemo igrati", istakao je Mejson.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: