Rivers: Pokradeni smo

Trener Los Anđeles Klipersa Dok Rivers uveren je da su ih sudije pokrale u finišu meča koji su izgubili od Oklahoma Siti Tandera 105:104.

Izvor: AK

Sreda, 14.05.2014.

10:13

Default images

Sudija su 11,3 sekundi pre kraja dodelile loptu Tanderu, iako je Met Barns nije izbio iz ruke Redžiju Džeksonu.

"Svi znaju da je naša lopta. Oni su mislili da je faul. Pogledali su snimak i dali njima loptu. Pokradeni smo. Bila je naša lopta, bio faul ili ne", rekao je Rivers.

Tander je gubio 13 poena razlike četiri minute pre kraja, da bi nakon ove odluke sudija Rasel Vestbruk pogodio sva tri slobodna bacanja i doneo njegovom timu prednost u seriji sa 3-2.

"I dalje sam uznemiren zbog promašaja u Los Anđelesu koji je mogao da nam donese pobedu. Zbog toga nisam žurio, udahnuo sam dubuko i zakucao ih", rekao je Vestbruk koji je meč završio sa 38 poena.



Nakon penala Vestbruka Klipersi su imali dovoljno vremena za napad, ali je Džekson ukrao loptu Krisu Polu.

"To je verovatno najteža stvar kroz koju sam prošao. Ja sam odgovoran za sve što se dogodilo. Bila je to loša igra", rekao je Pol, jedan od najboljih plejmejkera sveta.

Ovaj meč imao je sličan obrt kao i prethodni. Tim koji je imao dvocifrenu prednost u poslednjoj četvrtini na kraju je izgubio za pola koša.

"Nikad nisam video utakmicu kao što je ova naša. To samo pokazuje da nikad ne možeš da nas otpišeš. Borićemo se do kraja bez obzira na sve. Borili smo se i istrajali", rekao je Kevin Durent, koji je bio tvorac velikog preokreta Tandera sa 10 poena u poslednja četiri minuta.

Šesti meč ove serije na programu je tokom noći između četvrtka i petka u Los Anđelesu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: