Derek Fišer plej-of rekorder

Vremenšni plejmejker Oklahome Derik Fišer u duelu sa Memfisom odigrao je svoju 245. utakmicu u plej-ofu, čime je oborio rekord Roberta Orija.

Izvor: SV

Sreda, 30.04.2014.

16:18

Default images

Nekadašnji igrač Los Anđeles Lejkersa će u avgustu ove godine proslaviti 40. rođendan, a u NBA je od 1996. godine, kada je izabran kao 24. pik na draftu.

Osam godina je proveo u redovima „Jezeraša“, potom je nastupao za Golden Stejt, Jutu, ponovo Lejkerse, Oklahomu, Dalas, da bi se 2013. vratio u redove Tandera.

Osvojio je pet šampionskih prstenova, u regularnom delu ove sezone odigrao je 81 utakmicu i beležio 5,2 poena po meču, dok u doigravanjima u toku karijere ima proseke od 8,6 poena, 2,4 asistencije i 2,3 skoka.

Jubilej ipak nije proslavio pobedom, Memfis je minimalnom razlikom savladao Oklahomu u petoj utakmici plej-of serije, uz veliku pomoć sudijeDžoja Kroforda u finišu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: