Mejveder želi da kupi Kliperse

Svetski bokserski šampion Flojd Mejveder junior izrazio je želju da zajedno sa grupom investitora kupi Los Anđeles Kliperse od Donalda Sterlinga.

Izvor: JT

Sreda, 30.04.2014.

13:56

Default images

Sterlingu je u utorak izrečena doživotna zabrana rada u NBA ligi zbog rasističkih komentara, a vrlo brzo bi mogao da bude prinuđen da proda svoju franšizu.

Ne mogu da pričam da ću kupiti četiri ili pet odsto akcija. Želim da dobijem solidan udeo. Ako me pitate da li želimo da kupimo Kliperse, moj odgovor je: ’Da, želimo’“, rekao je Mejveder, koji se inače deklariše kao veliki navijač Klipersa, ali i Lejkersa.

Upitan da li će u slučaju da kupi Kliperse premestiti klub u Las Vegas, Mejveder je rekao:

Ne, ostavićemo Kliperse tu gde se jesu. Jer, kada ne boksujem, ja sam stalno na utakmicama, jer mogu da se prošetam do hale od kuće“.

Za sada neporaženi bokser, kojeg u subotu očekuje borba sa Markosom Maidanom, čak je nalgasio:

Moj tim i ja želimo da kupimo Kliperse. Mi možemo da priuštimo sebi Kliperse“.

Mejveder je istakao da će mu u slučaju kupovine NBA franšize najteže pasti to što će morati da prestane sa klađenjem. Takođe je stao na stranu Sternlinga, za kojeg kaže da se uvek ponašao dobro prema njemu.

Ne mogu ništa negativno da kažem o njemu. Uvek me je tretirao sa punim poštovanjem, stalno me je zvao na utakmice, čak mi je više puta rekao da sednem sa njim i njegovom suprugom“, istakao je Mejveder.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: