Klipersi se provukli protiv Hoksa

Košarkaši Los Anđeles Klipersa teže od očekivanog savladali su Atlantu rezultatom 109:108, u veoma neizvesnoj završnici.

Izvor: SV

Nedelja, 09.03.2014.

09:14

Default images

Nepun minut pre kraja utakmice Blejk Grifin je imao dva slobodna bacanja pri vođstvu svog tima od dva poena, ali ih je promašio, da bi u finišu odgovornost na sebe preuzeo plej Atlante Džef Tig. Iznudio je faul, ali je realizovao samo jedan šut sa linije slobodnih bacanja, pa su Klipersi zabeležili 44. pobedu u sezoni.

Najefikasniji u redovima Klipersa bio je Blejk Grifin sa 27 poena, Deandre Džordan je zabeležio dabl-dabl (13p, 12sk), kao i Kris Pol (19p, 10as), dok su na drugoj strani čak šestorica košarkaša imali između deset i 20 poena.

Hokse je predvodio Demar Kerol sa 19 poena, Kajl Korver je ubacio 17, a Pero Antić 16 uz šest skokova.

Rezultate ostalih noćašnjih mečeva pogledajte ovde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: