Nedović dobio konkurenciju iz LAL

Los Anđeles Lejkersi i Golden Stejt Voriorsi napravili su trejd kojim je Stiv Blejk postao novi saigrač Nemanje Nedovića.

Izvor: AK

Četvrtak, 20.02.2014.

15:11

Default images

Lejkersi su za 33-godišnjeg beka dobili dvojicu igrača, Kenta Bazemora i MarŠona Bruksa.

Dolazak Blejka će dodatno otežati posao Nedoviću u borbi za mesto u timu, jer će sada biti druga rezerva Stefonu Kariju, a već ima ograničenu minutažu. Blejk ove sezone ima prosek od 9,5 poena, 7,6 asistencija i 3,8 skokova po utakmici.

"Znao sam da se ovo može dogoditi, ali istovremeno nisam očekivao. Najteže će biti mojoj porodici. Imam suprugu i troje male dece, a sada ću verovatno provesti četiri meseca razdvojen od njih. To će biti najteži deo", rekao je pomalo razočarani Blejk.

Lejkersi su ovim trejdom sačuvali četiri milion dolara u seleri kepu. Američki mediji najavljuju nove poslove "jezeraša", a navodno će trejdovati krilnog igrača Džordana Hila za koga su zainteresovani Bruklin, Nju Orleans, Šarlot, Dalas, Finiks i Atlanta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

16 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: