Imenovani učesnici za Ol-star

Plejmejker Portland Trejl-Blejzersa Demijen Lilard prvi je košarkaš koji će učestvovati na tri događaja na Ol-star vikendu NBA lige.

Izvor: AK

Petak, 07.02.2014.

11:28

Default images

Lilard će igrati Ol-star meč u nedelju, a pretgodno se takmičiti u zakucavanjima, utakmici Zvezda u usponu, šutiranju trojki, a braniće i titulu u takmičenju u veštinama.

Pored Lilarda, u najatraktivnijem događaja takmičenju u zakucavanjima učestvovaće i Pol Džordž i Džon Vol. Prvi put od 1988. da će se tri Ol-star igrača takmičiti u zakucavanjima (Džordan, Vilkins, Dreksler).

Zvezde u usponu: Tim Kris Veber – Entoni Dejvis, Majkl Karter-Vilijams, Tim Hardavej Džunior, Trej Burk, Džered Salindžer, Mejson Plamli, Viktor Oladipo, Stiven Adams, Keli Olinik; Tim Grent Hil – Demijen Lilard, Bredli Bil, Andre Dramond, Harison Barns, Terens Ros, Janis Antetokunmpo, Jons Valančunas, Dion Vejters, Pero Antić.

Titulu u zakucavanjima braniće Terens Ros (Toronto), a izazivači će mu biti još Harison Barns (Golden Stejt) i ruki Ben MekLemor (Sakramento).



Titulu u šutiranju trojki brani Kajri Irving (Klivlend), a rivali će mu biti Stefon Kari (Golden Stejt), Kevin Lav (Minesota), Džo Džonson (Bruklin), Aron Aflalo (Orlando), Bredli Bil (Vašington), Marko Belineli (San Antonio).

Parovi u takmičenju u veštinama: Lilard i Trej Burk (Juta), Majkl Karter Vilijams (Filadelfija) i Viktor Oladipo (Orlando), DeMar DeRozan (Toronto) i Janis Antetokunmpo (Milvoki), te Goran Dragić (Finiks) i Redži Džekson (Oklahoma Siti).

U takmičenju u šutiranju, gde će pored NBA igrača učestvovati i WNBA zvezde i penzionisani igrači učestvovaće: Kevin Durent, Karl Maloun i Skajlar Digins, potom Kris Boš, Dominik Vilkins i Svin Keš, zatim Stefon Kari, Del Kari i Beki Hemon, te Tim Hardavej Džunior, Tim Hardavej Senior i Elena Dele Done.

Ol-star vikend na programu je od 14-16. februara u Nju Orleansu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: