Kobi još pauzira, propušta Ol-star

Los Anđeles Lejkersi još neko vreme će se mučiti bez Kobija Brajanta koji nije dobio dozvolu za povratak na teren.

Izvor: AK

Sreda, 29.01.2014.

08:57

Default images

Brajantu je na pregledima konstantovano da i dalje ima otok i bol u povređenom kolenu pa će pauzirati još 2-4 nedelje.

To znači da će Brajant propustiti predstojeći Ol-star vikend u Nju Orleansu, koji je trebalo da mu bude 16. u karijeri. On je dobio najviše glasova od navijača i trebalo je da bude starter u timu Zapada.

Brajant je ove sezone odigrao samo šest utakmica, nakon što se vratio posle višemesečnog opravka od operacije Ahilove tetive. Međutim, 19. decembra doživeo je naprslinu kolena, zbog koje se prvobitno pretpostavljalo da će se vratiti na parket za šest nedelja, a onda i krajem januara. Međutim, moraće da pauzira možda još mesec dana.

Ipak, veći problem imaju Lejkersi koji igraju očajno bez svoje najveće zvezde. Oni su trenutno poslednji tim Zapada što im se dogodilo prvi put od 1974. godine u ovom delu sezone.

Zamenik odlazećeg komesara lige Dejvida Sterna, Adam Silver, imenovaće Kobijevu zamenu za Ol-star, ali će startera odrediti trener Zapada.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: