Vučević i od leta u Orlandu?

Ekipa Orlando Medžika trebalo bi da na leto produži ugovor sa svojim centrom Nikolom Vučevićem, pošto obe strane ističu želju za nastavkom saradnje.

Izvor: AR

Nedelja, 26.01.2014.

17:30

Default images

Crnogorski reprezentativac je istakao da bi bio presrećan ukoliko bi ostao u klubu u kojem je od leta 2012. godine, kada je u trejdu stigao iz Filadelfije.

“Voleo bih da budem u Orlandu još dugo. Sviđa mi se pravac u kom tim ide. Čeka nas mnogo dobrih stvari i želeo bih da budem deo toga”, rekao je Vučević.

Generalni menadžer franšize Rob Heningen izjavio je da njegovi saradnici i on planiraju da ponude novi ugovor svom prvom centru.

Vučević (23) ove sezone ubacuje po 13 poena i hvata 11 lopti po utakmici, a otkad je on povređen ekipa Orlanda ima jednu pobedu i četrnaest poraza.



Crnogorski reprezentativac rođen je u Švajcarskoj, a nakon srednje škole Stounridž, školovao se na USC koledžu. Na draftu 2011. godine izabran je kao 11. pik prve runde od strane Filadelfije, a tokom prekida sezone zbog štrajka igrača nastupao je za podgoričku Budućnost.

U Siksersima nije imao previse šansi, te je prešao u Orlando u možda najboljem trenutku, kada je u Lejkerse trejdovan Dvajt Hauard. Vučeviću je tada namenjena uloga startnog centra, koju je on iskoristio na fantastičan način, postavši rekorder franšize sa 29 uhvaćenih lopti na jednoj utakmici.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: