Derozan prekinuo niz Pejsersa

U noći između srede i četvrtka u NBA ligi je odigrano pet mečeva, a pobede su ostvarili Vašington, Toronto, Minesota, Filadelfija i Los Anđeles Klipersi.

Izvor: JT

Četvrtak, 02.01.2014.

08:50

Default images

Veče je obeležila pobeda Reptorsa nad Indijanom sa 95:82, pošto su Pejsersi tako zabeležili tek šesti poraz ove sezone.

U ostalim mečevima, Maveriksi su bili bolji od Vašingtona sa 87:78, Klipersi su pobedili Šarlot sa 112:85, Minesota je slavila protiv Nju Orleansa sa 124:112, dok je Filadelfija pobedila Denver sa 114:102.

Reptorse je do iznenađujuće pobede nad Pejsersima predvodio Demar Derozan sa 26 poena i devet skokova, dok je Terens Ros dodao 18 poena. Kod gostiju, Roj Hibert je upisap 16 poena, dok su samo još Pol Džordž i Deni Grejndžer imali dvocifren učinak. Džordž je meč završio sa 12 poena i osam skokova, dok je Grejndžer dodao poen manje.

Maveriksi su protiv Vizardsa slavili 19. pobedu ove sezone, iako prva zvezda Teksašana Dirk Novicki uopšte nije bio raspoložen. Nemac je upisao devet poena i pet skokova, što mu je bila najlošija partija ove sezone. Maverikse je predvodio Monta Elis sa 23 poena i pet skokova, dok je Vins Karter postigao 13 poena. U redovima Vizardsa, Džon Vol je postigao 22 poena i imao sedam skokova.

Najbolji u trijumfu Timbervulvsa bio je Nikola Peković sa 22 poena i sedam skokova, dok je po poen i skok manje upisao Kevin Lav. Odličnu partiju imao je i Kevin Martin sa 20 poena, dok se u poraženoj ekipi istakao Rajan Džej Anderson sa 25 poena i pet skokova. Džru Holidej je dodao 19 poena i isti broj skokova kao Anderson.

76ersi su protekle noći ostvarili desetu pobedu, a junak trijumfa bio je Evan Tarner sa 23 poena, pet skokova i šest asistencija. Tadeus Jang je dodao 17 poena i deset skokova, dok je Majkl Karter-Vilijams meč završio sa 16 poena, devet skokova i šest asistencija. Kod Nagetsa, Džej Džej Hikson je upisao 19 poena i 11 skokova, dok Vilson Čendler postigao 16 poena i imao sedam skokova.

Kliperse je do nove pobede predvodio Blejk Grifin sa 31 poenom i 12 skokova, dok je Dćered Dadli dodao 20 poena i pet skokova. Kod Bobketsa, istakli su se Al Džeferson i Kemba Voker sa po 14 poena. Džeferson je imao i 12 skokova, a Voker sedam.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: