Pejsersi na pobedu od rekorda

Sa šest pobeda bez poraza Indijana Pejsersi izjednačili su najbolji start sezone u istoriji kluba.

Izvor: AK

Subota, 09.11.2013.

13:57

Default images

Pejsersi su nadigrali Orlando, Nju Orleans, Klivlend, Detroit, Čikago i Toronto i potvrdili da će uz Bulse i Bruklin Netse biti glavni rival Majami Hitu na Istoku.

Sjajan na startu sezone je Pol Džordž sa prosekom od 25,3 poena, 8,2 skoka i 4,3 asistencije. Ukupno petorica Pejsersa imaju dvocifren prosek poena na startu sezone.

"Svi moraju nešto da žrtvuju. Svake večeri to je neko drugi. Ja ne očekujem da svaku utakmicu imam 20 poena", rekao je prvi centar tima Roj Hibert koji ima prosek od 10,2 poena i 8.7 skokova.

Pejsersi su trenutno lideri lige kao jedini neporaženi tim u prvih šest utakmica. Najbolje ih prate San Antonio Sparsi sa 5-1, dok od glavnih rivala na Istoku Majamija i Filadelfije imaju dve pobede više.

Šansu da obore rekord franšuze Pejsersi će imati u subotu veče. Očekuje ih verovatno najveći izazov do sada, gostovanje Bruklin Netsima, koji su loše počeli veoma ambicoznu sezonu (2-3).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: