Kobi propušta Kliperse na premijeri

Trener Los Anđeles Lejkersa Majk D'Entoni rekao je da prva zvezda tima Kobi Brajant neće biti spreman za početak NBA sezone.

Izvor: AK

Sreda, 16.10.2013.

18:59

Default images

Brajant je krajem prošle sezone doživeo povredu Ahilove tetive, brzo se oporavio, ali je početkom oktobra morao na novu operaciju kolena.

Iako je u ponedeljak bez problema odradio 20-minutni trkački trening, Brajan ipak neće biti spreman za otvaranje sezone protiv gradskog rivala Klipersa 29. oktobra.

"Mislim da nema šanse. Ne kažem da nešto ne ide prema planu, samo da ćete ipak morati malo da sačekate", izjavio je D'Entoni u Pekingu, nakon poraza u predsezonskoj utakmici od Golden Stejt Voriorsa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: