Garnet: Pirs me je spasao penzije

Novi igrač Bruklin Netsa Kevin Garnet nakon promocije u novom klubu rekao je da je bio blizu odluke o kraju karijere, ali ga je u tome sprečio Pol Pirs.

Izvor: SV

Petak, 19.07.2013.

20:14

Default images

Kej Dži je u Seltiksima proveo šest sezona, nakon što je 2007. godine stigao iz Minesota Timbervulvsa, koji su ga draftovali kao petog pika 1995. godine.

"Ozbiljno sam razmišljao o povlačenju, ali sam posle četvoročasovnog razgovora sa Pirsom odlučio da aktiviram klauzulu o trejdu. Želeo sam u Kliperse sa Dokom Riversom, ali je ispalo drugačije", naveo je Garnet.

Taj trejd, koji bi uključio trenera Riversa i Garneta je suspedovan jer po pravilima NBA lige trener ne može biti deo zamene.

"Teško je bilo ostaviti Režona Ronda i sve ostalo u Bostonu, ali kao što sam rekao ranije, ovo je novo poglavlje u mom životu i o tome razmišljam", zaključio je Garnet, koji je zajedno sa Pirsom i Džejsonom Terijem predstavljen u Barklejs centru kao novi igrač Bruklin Netsa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: