Spliter produžio ugovor sa Sparsima

Krilni centar San Antonio Sparsa Tijago Spliter produžio je ugovor sa tim klubom i u sledećoj sezoni će činiti tandem pod koševima sa Timom Dankanom.

Izvor: SV

Subota, 13.07.2013.

22:05

Default images

Brazilac je u prošloj sezoni propustio samo jednu utakmicu, a u proseku je beležio 10,3 poena, 6,4 skokova i 1,6 asistencija.

“Tijago se sjajno uklapa u naš tim i mi smo presrećni što se odlučio da ostane u ekipi i potpiše višegodišnji ugovor”, rekao je generalni menadžer Sparsa Ar Si Bjuford.

Spliter je 2007. godine izabran kao 28 pik na draftu od strane San Antonija, a u NBA caravan stigao je tri godine kasnije.

Reputaciju pouzdanog centra stekao je u španskoj ACB ligi, igrajući za Kahu Laboral sa kojom je stigao do dve šampionske titule.

Sparsi su nedavno produžili saradnju sa još jednim košarkašem iz Južne Amerike, bekom Manuom Đinobilijem sa kojim je Spliter sjajno sarađivao, naročito u pik-en-rol igri.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: