Hjuston dočekao Supermena

Doskorašnji košarkaš Los Anđeles Lejkersa Dvajt Hauard predstavljen je u Hjustonu kao novi igrač Roketsa, tima u koji je stigao kao slobodan agent.

Izvor: SV

Subota, 13.07.2013.

20:58

Default images

Posle nekoliko meseci spekulacija o tome gde će „Supermen“ nastaviti karijeru, on je odlučio da se pridruži Džejmsu Hardenu u Hjustonu.

„Ovo je veoma mlad tim, pre nego što je Francisko Garsija došao ja sam bio jedini igrač stariji od 27 godina. Gladni smo pobeda i želimo da osvojimo šampionat“, rekao je Hauard.

Promociji su prisustvovali i nekadašnji centri Roketsa, Hakim Olajdžuvon i Jao Ming.

Sa podrškom ovakvih legendi možemo daleko. Treba puno truda da bi se stiglo do uspeha, jedva čekam da zaigram sa novim saigračima. Ovo će biti moja deseta sezona u ligi, radim veoma jako u toku ove pauze, ne želim da propustim priliku za novi početak“, zaključio je Hauard.

Nekadašnji košarkaš Orlanda i Lejkersa je potpisao četvorogodišnji ugovor vredan 88 miliona dolara, a želja da bude prvi čovek franšize dovela ga je do odluke da odbije ponudu „jezeraša“ koja je bila veća za jednu godinu, ali i za 30 miliona.

Nedavno su američki mediji došli do saznanja da je Hauardov tim zahtevao od Lejkersa da se odreknu prve zvezde Kobija Brajanta, jer „Supermen“ nije želeo da bude u senci bilo kog drugog košarkaša.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: