Bilaps se vratio u Detroit

Dosadašnji košarkaš Los Anđeles Klipersa Čonsi Bilaps vraća se na mesto najvećeg uspeha, u Detroit Pistonse sa kojima je 2004. stigao do šampionskog prstena.

Izvor: SV

Četvrtak, 11.07.2013.

16:57

Default images

Bilaps je potpisao dvogodišnji ugovor sa ekipom iz “Motor Sitija” u koju se vratio i njegov nekadašnj saigrač Rašid Valas, ali u ulozi pomoćnog trenera.

Treći pik sa drafta 1997. godine je prošle sezone imao velikih problema sa povredama zbog kojih je odigrao svega 22 utakmice uz proseke od 8,4 poena i 2,2 asistencije.

Iako nije imao previše prostora u ekipi koju predvodi Kris Pol, Bilaps je dobio značajno priznanje, proglašen je za najboljeg saigrača.

U Detroitu će pored igračkog dela posla imati zaduženja i van terena, pre svega u pomoći mladim košarkašima poput Brendona Najta.

Podsetimo se Bilapsovih poteza iz prvog boravka u Pistonsima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: