Bojan Bogdanović u Bruklinu

Bojan Bogdanović novi je igrač Bruklin Netsa. Hrvatski krilni igrač potpisao je trogodišnji ugovor sa NBA ligašem. U prvoj godini zaradiće 2,5 miliona dolara.

Izvor: AK

Subota, 06.07.2013.

12:49

Default images

Bogdanović je bio 31. pik na Draftu 2011. godine, a Netsi su ga dobili prilikom trejda sa Minesota Timbervulvsima.

Hrvatski košarkaš ima 24 godine, igra na poziciji niskog krila, a prethodne dve sezone bio je član Fenerbahčea. On bi u Netsima trebalo da bude rezerva All Star veteranu Polu Pirsu, čiji je dolazak iz Boston Seltiksa najavljen pre nekoliko dana.

Bogdanoviću će društvo u Netsima praviti reprezentativac BiH Mirza Teletović, što će Hrvatu svakako olakšati prilagođavanje na novu sredinu.

Iako nastupaju za različite selekcije, Bogdanović i Teletović su zemljaci, tačnije sugrađani, jer su obojica rođena u Mostaru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: