Fešta u Majamiju, LBJ sa tompusom

Košarkaši Majamija proslavili su u ponedeljak na ulicama grada sa Floride novu titulu šampiona NBA lige.

Izvor: AK

Ponedeljak, 24.06.2013.

20:42

Default images

Igrači su sa porodicama, prijateljima i zaposlenima u klubu defilovali u nekoliko otvorenih autobusa, a u gradu ih je pozdravilo 400.000 navijača.

Pehar je držao Kris Boš, dok je Lebron Džejms stojao na vrhu autobusa sa tompusom u ustima. Nekoliko košarkaša prskalo je po vrućini navijače iz vodenih pušaka, a iz autobusa su bacane konfete.
Beta/AP
U jednom od vozila bilo je vojnika kojima su košarkaši Majamija izražavali poštovanje pre svake utakmice na domaćem terenu poslednjih nekoliko sezona.

Neki navijači počeli su da se postrojavaju duž trotoara još pre izlaska sunca da ne bi propustili defile, a saobraćaj u centru grada bio je otežan jer su mnogi hteli da svojim vozilima priđu povorci.
Beta/AP
Majami je pobedom protiv San Antonija uzeo ukupno treću NBA titulu, drugu uzastopnu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: