Durent kod Džej Zija?

Menadžerska agencija koju predvodi Džej Zi će dobiti pojačanje u liku košarkaša Oklahoma Siti Tandera Kevina Durenta, preneo je ESPN.

Izvor: SV

Subota, 08.06.2013.

14:44

Default images

Najavljeno je da će KD napustiti dosadašnjeg menadžera i pridružiti se Rok Nejšn Sports agenciji, koja će mu pomoći u ojačavanju svog brenda.

Kompanija u vlasništvu Džej Zija je već okupila značajan broj sportista, štićenici RNS su košarkašica Skajlar Digins, bejzbol igrač Robinson Kano i kvoterbek Njujork Džetsa Đina Smita.

Superstarovi američkog fudbala Viktor Kruz i Dešon Džekson su najavili potpisivanje za Rok Nejšn agenciju, iz koje nije potvrđeno da je dogovorena saradnja sa Kevinom Durentom.

Zvezda Oklahome je u prošloj sezoni beležila 28 poena i osam skokova, što je u plej-ofu povećala za šest poena i dve uhvaćene lopte, zbog odsustva Rasela Vestbruka i veće aktivnosti u napadu.

Tanderi su sezonu završili u polufinalu Zapadne Konferencije, kada je bolja od njih bila ekipa Memfis Grizlisa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: