LBJ i Vest kažnjeni zbog "plesa"

Košarkaš Majamija Lebron Džejms, te igrači Indijane Dejvid Vest i Lens Stivenson, kažnjeni su sa po 5.000 dolara zbog simuliranja prekršaja od strane NBA lige.

Izvor: AK

Četvrtak, 30.05.2013.

19:49

Default images

Džejms i Vest su kažnjeni zbog simuliranja tokom iste akcije u četvrtoj utakmici finala Istočne konferencije.

LBJ se okrenuo i pao, a Vest je klonuo kao osnovnoj liniji, što je ličilo na plesnu tačku najkorisnijeg igrača NBA i krila Indijane.

Stivenson je kažnjen zbog preterane reakcije na kontakt posle blagog kontakta sa laktom Reja Alena posle koša. On se zateturao u nazad.

NBA je ove sezone počela da kažnjava igrače za poteze kojima pokušavaju da prevare sudije i navedu ih da sviraju faulove.

Pobeda Indijane od 99:92 u utorak bila je puna takvih poteza, a obeležilo je ukupno 55 dosuđenih faulova. Trenutno je 2-2 u seriji, a peti meč igra se u noći između četvrtka i petka (02:30).



Peta utakmica ove serije igra se u noći između četvrtka i petka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: