Brajant u problemu zbog tašte

Kobi Brajant našao se u problemu zato što je njegova majka Pamela odlučila da proda njegove trofeje i stvari koje je ostavio u porodičnoj kući.

Izvor: JT

Subota, 04.05.2013.

14:20

Default images

Razlog za takvu odluku majke zvezde Los Anđeles Lejkersa je želja da kupi kuću u Nevadi, iako joj je sin ponudio da joj on kupi. Ipak, njoj se nije svidela veličina te kuće, a posebno to što je više novca uložio u onu koju je kupio svojoj tašti.

Pamela Brajant je jednoj aukcijskoj kući dala prava da proda oko 100 predmeta koji su se nalazili u posedu igrača Lejkersa, iz njegovih srednjoškolskih dana i ranog perioda u redovima tima iz ’grada anđela’. Ipak, pošto je Brajant, koji se trenutno oporavlja posle operacije Ahilove tetive, tako se našao usred pravne borbe, to saznao preko advokata je poručio da nije dao saglasnost da te stvari budu stavljene na aukciju. Zbog toga je aukcijska kuća, kojoj je njegova majka dala prava, u četvrtak podnela tužbu u nameri da dobije pravo da organizuje planiranu aukciju u junu.

Majka jednog od najboljih košarkaša na svetu planirala je da proda njegove dresove, opremu za treninge, trenerke, trofeje, kao i šampionske prstenove. Od aukcijske kuće je unapred dobila 450.000 dolara, što je želela da iskoristi za kupovinu kuće u Nevadi. Prema pojedinim izvorima, Kobi je njoj ponudio da joj da 250.000 dolara za kuću, što je ona odbila i tražila 200.000 više, ali on nije želeo da joj izađe u susret. Tokom karijere, Brajant je finansijski pomagao svoje roditelje, a u poslednjih 17 godina od njega su dobili nekoliko miliona dolara.

U dokumentaciji koja je predata sudu, Pamela Brajant je rekla da je pre pet godina pitala svog sina šta želi da uradi sa njegovim stvarima koje su ostale u njenoj kući. Na to njeno pitanje on je navodno odgovorio da može da radi šta god sa njima, pošto je to sada njeno vlasništvo.

Lično vlasništvo gospodina Brajanta je završilo u posedu osobe koja nema prava na to. Nadamo se da ćemo razrešiti ovaj slučaj na sudu“, rekao je Mark Kembel, Brajantov advokat.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: